dijous, 30 d’abril del 2009

dilluns, 20 d’abril del 2009

SANT JORDI




















Un any més arriba Sant Jordi (i esperem el bon temps, el sol i les bones temperatures) i a El Cabàs tornem a tenir una petita però acollidora paradeta de Sant Jordi amb una sel·lecció de llibres infantils, de cuina, d'horta i d'assaig amb criteris ecològics, responsables i solidaris.

La parada la tindrem tot el dijous 23 d'abril (en horari de botiga) al Carrer Travesseres, 25.

Salut, roses i llibres!!!!!

dilluns, 6 d’abril del 2009

SETMANA CONTRA ELS TRANSGÈNICS


A continuació llistem les convocatòries que s'han concretat a Barcelona de cara a la Setmana de lluita contra els transgènics i per la Sobirania Alimentària, que tindrà lloc del 14 al 18 d'abril a Catalunya.
Gràcies per la vostra participació i suport!

* Dimarts 14 d'abril.
.- 19-22h. Cine-Fòrum: El Món Segons Monsanto. Centre Cívic Convent de Sant Agustí; C/ Comerç, 36. Arc del Triomf (L1). Organitzen i convoquen Transgènics Fora! i Greenpeace.

* Dijous 16 d'abril.
.- 13-15h. Gran concurs anual de Petroaliments "Saps d'on venen els aliments que compres?" Mercat de la Boqueria. Rambla de les Flors. Organitzen i convoquen: RepsolMata i Entesa pel decreixement.
.- 19-22h. Cine-Fòrum i xerrada "Deute ecològic i decreixement". CSO BarriKarme, C/Carme 25 bis. Liceu (L3).

* Divendres 17 d'abril.
.- 17-20h. Cercavila contra els transgènics i els petroaliments i per la sobirania alimentària. Drassanes. Drassanes (L3). Organitza i convoca: Grup de treball contra els petroaliments: Campanya “No et Mengis el Món”, Col·lectiu Repsolmata, Ecologistes en Acció, Educació per a l’Acció Crítica, Enginyeria sense Fronteres, Entesa pel Decreixement, Entrepobles, Grup de Bionegocis, Grup de Suport al MST, Som Lo Que Sembrem, la Campanya “Supermercats No, Gràcies!” i Col·lectiu Transgènics Fora!

* Dissabte 18 d'abril.
11:30h. Manifestació estatal a Saragossa "per una alimentació i una agricultura lliures de transgènics". Per a reservar plaça d'autocar escriviu a autocarzaragoza@yahoo.es


Més informació sobre la setmana de lluita a:
informaciosetmana@yahoo.es
www.transgenicsfora.org
www.edpac.org/petroaliments
www.noquierotransgenicos.wordpress.com